Setmana emprenedora i esdeveniments propers

La setmana passada va ser una setmana plena d’esdeveniments interessants, com el Dia de l’Emprenedor i el Hit Barcelona, a més de la jornada de com vendre a l’administració de la xarxa Onion.

Aquest tipus d’iniciatives són essencials per a transmetre cultura emprenedora i innovadora al país. Onion va ser present a tots ells com a xarxa al Barcelona Networking Day, i a través de les empreses de la xarxa als altres esdeveniments.

També, ens agradaria informar-vos del calendari més proper, amb una jornada de networking i ooperació interxarxes i dinar temàtic amb empreses de diferents ciutats de Catalunya (dia 30 de Juny) i una jornada conjunta amb Mataró el dia 15 de Juliol.

Ben aviat us els podrem explicar més en detall! Fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *