L’empresa associada Interferències promou el Festival de Sèries de Sabadell 2014

Al blog de la Xarxa Onion no només parlem de les activitats de la nostra associació, sinó que també fem difusió de les iniciatives promogudes per empreses associades. Avui us donem a conèixer el projecte de l’empresa Interferències, dedicada a la gestió cultural, que està organitzant el Festival de Sèries de Sabadell 2014.
Si sou fanàtics de les sèries de televisió o voleu descobrir aquelles que us vau perdre, del 23 de maig a l’1 de juny, en tindreu la oportunitat. I si a més, voleu col·laborar amb la campanya de Verkami http://vkm.is/seriesabadell, us fem extensiva la informació que ha difós Interferències per trobar col·laboradors:
A finals de maig arriba a Sabadell la Gran Festa de les Sèries, una setmana on els aficionats a les sèries de televisió podran gaudir de forma gratuïta de les seves ficcions favorites i de tot allò que les envolta.

Una altra manera de veure sèries és possible: en pantalla gran, versió original i en companyia. Volem recordar els millors moments dels nostres personatges preferits, revivint primers capítols de sèries que ja ocupen un lloc especial en la nostra memòria. Però també tenim ganes de descobrir noves propostes europees.

PER QUÈ CROWDFUNDING?

Us demanem ajuda per fer realitat aquesta iniciativa que, a més de dinamitzar la vida cultural de Sabadell, pretén convertir-se en punt de trobada entre aficionats i experts de les sèries.

Si vols formar part d’aquest projecte, ens pots ajudar de moltes maneres. Simplement fent un “M’agrada” en el nostre perfil de Facebook. O compartint alguna de les nostres publicacions. O comentant als teus amics i companys el fantàstic que et sembla que serà el Festival, mentre feu unes braves en el bar de baix o el cafè de mig matí.

Creiem en l’autoria col·lectiva, i perquè els amants de les sèries sentiu vostre el Festival de Sèries de Sabadell, volem incentivar el vostre costat més creatiu, a través de les xarxes socials i de multitud d’activitats on podreu participar: tallers, debats, club de lectura, música, gastronomia, concursos i col·loquis…

Volem ser transversals i estar en els cinemes, museus, centres cívics… (http://www.festivaldeseries.cat/#!espais/cfvg) en el mòbil, l’ordinador… Projectar websèries, minisèries, maratons i capítols mítics. Parlar de tots els gèneres i amb tot tipus d’experts: acadèmics, periodistes, bloggers…

RECOMPENSES

L’aforament de les sales és limitat… ens agradaria que tots hi poguéssiu estar, però no us ho podem assegurar. A través de les “recompenses” que apareixen aquí al costat us podeu assegurar un lloc de privilegi per gaudir com ningú del Festival. I si teniu algun amic o amiga, germà o germana, enamorada o enamorat… que de vegades no agafa el telèfon perquè prefereix quedar-se a casa devorant capítols i més capítols… Aquí teniu el regal perfecte per a ell o ella.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions faran possible el Festival, finançant el cost dels drets d’exhibició pública de les sèries que anem a projectar.

CALENDARI

El Festival de Sèries començarà el 23 de maig i finalitzarà el diumenge 1 de juny. Des del mateix instant que finalitzi la campanya de Verkami inclourem el nom i la fotografia de totes les persones que ens ajudeu en un apartat especialment dedicat als “mecenes” a la pàgina web del Festival.

Una de les recompenses més importants, formar part del jurat, que determinarà el guanyador o guanyadora del concurso“Escenes de sèrie”, es lliurarà el dia de la inauguració del Festival, durant la nit dedicada a còctels i músiques de sèrie. A partir de llavors i coincidint amb la celebració del Festival, farem lliurament de les recompenses físiques, com el programa/cartell de l’esdeveniment, les xapes i la bossa del Festival.

ENLLAÇOS:

Coneix la programació del Festival a la web
Facebook del Festival
Twitter

PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL

La nostra selecció és eclèctica i variada, amb 10 seccions que responen a eixos temàtics per a tots els gustos, una vintena de sèries, diferents espais i una dotzena d’experts que ens vindràn a parlar i debatre sobre ficcions televisives.

HUMOR A LA FRESCA
CÒMIC I SÈRIES
SERIES I LI TERATURA
WEBSÈRIES
UNIVERS CIÈNCIA FICCIÓ
BREAKING SÈRIES
MÀSCARES DEL PODER
VIUS O MORTS
DARRERA LA PISTA
CATSÈRIES

Imatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *