26/1 – Taller motivacional per a empresaris i autònoms

Lanauva (1)

Les paraules que en habiten és una metàfora que fa referència a nostre món intern en relació la vida personal i a la carrera professional.  Aquest món interior el creem, principalment, a través del llenguatge i les emocions i és la referència, el mirall, per mirar i interpretar el món extern, a més de ser la brúixola que orienta la presa de decisions.Malgrat que hi ha una creença social generalitzada que el món extern és el que va configurant al món intern, en realitat, la proporció més significativa és més aviat al contrari en aquest sentit “Les paraules que habiten a la meva empresa” és una formació teòrica i experiencial que aportarà al participant conèixer i comprendre, en aproximació, com estableix patrons mentals i com gestiona les seves emocions.

CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA A info@xarxaonion.org

Qui és Alicia Aradilla?

Sociòloga i empresària especialitzada en Gestió Apreciativa aplicada a entorns empresarials. A més de dirigir les seves empreses, assessora i forma a altres empresaris, executius i membres de l’Administració en processos de Gestió Apreciativa Empresarial, prenent com a eix transversal de treball la implementació del valor de la felicitat.

Del 1995-2012, Gerent de Sabavet. S.L., societat propietària de dues clíniques veterinàries especialitzades en Medicina Integrativa. www.sabavet.com

Fundadora de G.A.E. GESTIÓ APRECIATIVA EMPRESARIAL, SCP empresa que ofereix serveis de Formació, Consultoria Apreciativa, Coaching Executiu i Mediació Empresarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *