Acord amb el Vapor Llonch per difondre el programa IntegraRSE

Com a entitat compromesa socialment i localment, hem arribat a un acord amb el Vapor Llonch per a difondre el seu programa IntegraRSE a tots els nostres associats.

Es tracta d’un programa que té per objectiu orientar les empreses en matèria de contractació i integració de persones amb discapacitat.

Aquest programa us pot interessar per:

  • Conèixer quines subvencions i bonificacions existeixen.
  • Complir amb la quota de contractació que imposa la Llei General de Drets de les persones amb discapacitat
  • Comparar la despesa que suposa a la teva empresa pagar les mesures alternatives en lloc de contractar una persona amb discapacitat
  • Involucrar més la teva empresa amb el seu territori donant oportunitats laborals a un dels col·lectius amb més dificultats per trobar feina (RSE).

Si us interessa aquest programa us podeu adreçar a l’Ivan Lucio (93 7453161, ilucio@ajsabadell.cat), que és la persona del Vapor Llonch que està portant aquest programa.

Si us interessa la responsabilitat social aplicada a la PIME, també us adrecem a una associada de la Xarxa Onion que és especialista en la matèria. Es tracta de la Mercè Torras, de RSE Valor i Gestiói estarà encantada d’atendre les vostres consultes sobre la qüestió.

Esperem que aquesta iniciativa hagi sigut del vostre interès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *