Crònica de la jornada “Posa ritme a la teva empresa”

La jornada organitzada per la Xarxa Onion el passat 29 de juny va dividir-se en dues sessions:

Tots vam fer pinya al ritme de Perkimba

La de la tarda va ser una d’aquelles sessions que tots els assistents recordaran durant temps. I és que, de la mà de la Neus Fernándezformada al prestigiós Institut Jaques-Dalcroze de Suïssa (professora de Rítmica Aplicada a les Arts a l’Institut del Teatre de Catalunya i fundadora de la companyia Perkimba) tots els participants es van deixar pel ritme i la vitalitat de l’arribada de l’estiu.

La sessió combinava, en la proporció justa, activitats rítmiques i breus pauses on els participants posaven en comú reflexions sobre el món de l’emprenedora. La sensació general va ser molt positiva, i es van establir vincles molt forts entre els assistents, que van servir per a potenciar el networking. 

Els que hi vam assistir sempre recordarem el 1,2,3,4 Xaa! o el Ta,ki,ta,ki! I és que els camins de l’emprenedor són inescrutables !

Sopant i discutint sobre Sabadell i l’esport

La nit va continuar amb un sopar al restaurant del Club de Tennis de Sabadell. El convidat, en Joan Casanovas, va estar a l’alçada de les expectatives que havia aixecat la seva participació. Vam tenir el plaer que en Joan ens expliqués de primera mà el projecte que s’està impulsant des de la societat civil i l’Ajuntament de Sabadell, entorn de l’esport.

Ja us podem dir que, a partir d’aquell sopar, han sorgit noves col·laboracions i diversos treballs per part de membres de la Xarxa Onion. Per tant, podem concloure que la sessió va ser tot un èxit i que vam complir amb els objectius de fer networking i de crear nous contactes comercials.

Els més valents vam acabar la nit a l’Olut, comentant la jugada amb el cerveser Sami Claret, el darrer Premi Onion a l’emprenedor de l’any.

Us esperem a la propera activitat !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *