Presentació del nou president al regidor de Treball i Empresa

 

Dimecres 5 de juliol va produir-se la tradicional trobada oficial entre el Regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, i el nou President de la Xarxa Onion, l’Arnau Bonada. La reunió, que va tenir lloc al Vapor Llonch, va comptar també amb la presència d’en Josep Maria Matencio (gerent del Vapor Llonch), de la Iolanda Repulló (cap de suport a empreses),  i del president sortint de la xarxa, en Martí Saíz.

El regidor va posar de relleu el paper de la Xarxa Onion com a dinamitzadora del teixit emprenedor de Sabadell i va animar el nou president a continuar treballant en aquest sentit.

Per la seva banda, el president de la xarxa va exposar els resultats de l’enquesta que es va fer als associats ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­i va explicar la planificació estratègica de l’organització pels propers dos anys.

També es va parlar de la precarietat de molts autònoms, que no ho són per vocació sinó per la impossibilitat d’accedir a un lloc de treball qualificat. L’Arnau Bonada va comentar que aquest és un col·lectiu que necessitaria una protecció especial per part de les administracions, ja que normalment estan cotitzant al mínim de la quota d’autònoms i es troben desemparats davant qualsevol contingència inesperada i que, quan es jubilen, cobren una pensió molt baixa. El regidor en va prendre nota i va estar d’acord en que es tractava d’un tema que seria molt delicat a nivell social d’aquí uns anys quan aquests autònoms es vagin jubilant.

Tots els reunits també van renovar el seu compromís per seguir treballant conjuntament, i van valorar molt positivament el suport que des de Promoció Econòmica es dóna a la Xarxa Onion.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *