Vols participar al focus grup sobre Sabadell i emprenedoria?

Estem contents de poder tornar a abordar un tema directament relacionat amb el món de l’emprenedoria.

En el marc de la col·laboració amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell en el projecte GEN Y City, volem convidar a tots els associats a participar en el següent projecte:

Des del Centre d’Estudis Demogràfics de la Universitat Autònoma de Barcelona s’està realitzant un estudi (encarregat per Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell) per aproximar-nos a les percepcions de la població emprenedora que viu o treballa a Sabadell.

Es tracta d’una reunió en grup (unes 6-10 persones) d’una hora aproximada de duració per parlar conjuntament de les vostres percepcions de com és viure i/o treballar a Sabadell. Es volen identificar punts fort i punts febles, de cara a dissenyar polítiques per fer una ciutat més atractiva pels emprenedors. 

Les sessions organitzades són les següents:
SESSIÓ 1) Joves i adults (20-39 anys) amb estudis de Batxillerat, Grau superior, o Universitat, que estudien o treballen a Sabadell però viuen en altres municipis de la regió metropolitana.

Dimarts 7 de novembre 18:30. Lloc: Centre Promoció Empresarial, c/Tres Creus, 236

SESSIÓ 2) Joves i adults (20-39 anys) amb estudis de Batxillerat, Grau superior, o Universitat, que viuen i treballen (o estudien) a Sabadell, ja emancipats residencialment.

Dimecres 8 de novembre 18:30. Lloc: Centre Promoció Empresarial, c/Tres Creus, 236

SESSIÓ 3) Joves (20-29 anys) no emancipats (viuen a la residència familiar) amb estudis de Batxillerat, Grau superior, o universitat, que viuen i estudien (o treballen) a Sabadell
Dijous 9 de novembre 18:30. Lloc: Centre Promoció Empresarial, c/Tres Creus, 236

Per a apuntar-vos simplement cal contactar amb en Kenneth Pitarch al correu electrònic: kpitarch@ced.uab.es i dir que veniu de la Xarxa Onion. Ens veiem al Focus Grup!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *