30/11 sopar de Nadal + Premis ONION

 

 

 

Ja arriba Nadal i com cada any ho volem cel.lebrar plegats!!

Aquest any i per segon any consecutiu, durant el sopar, durem a terme l’entrega dels premis Onion.

El premi ONION a la persona emprenedora de l’any enguany l´entregarem a Jordi Cuixart. Amb aquest premi volem donar reconeixement a la seva trajectòria emprenedora d´aquest Sabadelllenc al capdavant de l’empresa Aranow Packaging Machinery SL així com mostrar el nostre suport atès que per motius ideològics es veu privat de llibertat.

Com a novetat aquest 2018 encetem el premi al la persona emprenedora debutant de l’any. Amb aquest premi volem reconèixer la feina, esforç i implicació d’aquelles persones que tot just comencen amb el seu projecte emprenedor. Aquest premi el lliurarem a la Jaqueline Auladell, una Sabadellenca que està tirant endavant el projecte protectlube.com.

Però no ens conformem només a entregar els Premis Onion, durant el sopar també plantarem la llavor del que serà el Perfum de la Xarxa Onion. La Jovita Ponce ens suggerirà diferents aromes a partir dels quals donarem forma al nou perfum.

I tot això ho farem el proper dia 30 de novembre a les 21h al restaurant YAKUY de Sabadell.

Carrer Jardí 36 (Sabadell)

preu: 30 Euros

Per inscripcions :

PLACES ESGOTADES

Gràcies a tots/es per la resposta 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *