Crónica del Sopar de Nadal i l’entrega dels Premis Onion

Ahir vespre es va dur a  terme el sopar de Nadal de la Xarxa Onion. Durant el sopar i, per segon any consecutiu, es van concedir els premi Xarxa Onion a la persona emprenedora de l’any i com a novetat també es va fer entrega al premi a la persona emprenedora debutant de l’any.
L´Esdeveniment  es va fer al restaurant Yakuy que ha estat inaugurat recentment a Sabadell i està  liderat per un equip de persones emprenedores. El restaurant Yakuy és un nou exemple de col·laboració dins de la Xarxa Onion ja que la gestió financera, la web, el disseny de la imatge corporativa han estat fets per membres de la Xarxa.

Només arribar les persones assistents passaven per un original photocall on fer divertides fotos i imprimir-les al moment, el photocall fou cortesia del David Datzira, fotògraf i membre de la Xarxa.

També es va preparar una activitat en la qual la Jovita Ponce de Les Pocions de la Jovita, oferia olorar tres perfums preparats amb ingredients totalment naturals. Es varen puntuar tots tres per les persones assistents i el perfum escollit serà el que donarà forma al perfum de la Xarxa Onion que es presentarà a la propera trobada.

El perfum escollit té unes notes de  sortida de Bergamota i taronja dolça, notes mitjanes de Lavanda i sàlvia i les notes de funs de Benjuí i mirra. Un perfum que representa l´equilibri entre treball individual i col·laboració en equip, ja que facilita la comunicació en les relacions personals.

A l’esdeveniment hi van assistir una cinquantena de persones i les institucions locals hi van ser representades per l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant i la tinenta d’alcalde Marisol Martínez.

Enguany el premi a la persona emprenedora de l’any fou per a en Jordi Cuixart, empresari de Sabadell i president d´Òmnium Cultural. “ Pretenem donar un reconeixement des de una doble vessant” manifestava l’Arnau Bonada, president de la Xarxa, per una banda el reconeixement a la trajectòria empresarial del Jordi com a soci fundador de Aranow Packaging Machinery. Aranow és una  empresa ubicada a Sentmenat, dedicada a les solucions d’envasat, referent en el sector i 95% exportadora. Però a part d’això, la Xarxa Onion amb l’entrega d’aquest premi ha volgut reconèixer a en Jordi com a una persona emprenedora que ha defensat les seves idees de forma pacífica i dialogada. El premi també vol ser suport a família i a amics d’en Jordi però també a entorn empresarial i al teixit associatiu català.

El premi fou entregat per l´alcalde de Sabadell a en Jan Molina, que va assistir al sopar en representació de´n Jordi. En Jan,  CEO d´Aranow, va agrair el reconeixement a nivell empresarial i va cedir la paraula a en Leiva, cunyat de´n Jordi Cuixart que va llegir unes paraules del propi Jordi que van emocionar tots els assistents, animant a tots a no defallir i a continuar lluitant amb fermesa per les causes justes.

Com a novetat aquest any es va fer entrega del premi a la persona emprenedora debutant de l’any. Amb l´entrega d’aquest premi la Xarxa vol posar en valor la feina, l’esforç i la implicació d’aquelles persones que comencen destacava el Manuel Sánchez, vicepresident de la Xarxa. El premi fou per la Jaqueline Auladell per l’empresa Proteclube que crea estructures per a engreixar les cadenes de bicicletes i motocicletes amb una senzilla peça de cartró. La Jaqueline va agrair el premi i va fer especial emfàsi a la càrrega d´energia que per algú que comença significa aquest reconeixement.

Finament l’alcalde va tancar l’acte ressaltant el paper compromès de la Xarxa Onion, reivindicant que les empreses han d’actuar també des d’una òptica social i tenint en compte l’entorn on operen; posant d’exemples d’aquesta mena de valors a Aranow i a les empreses de la Xarxa Onion i animant a seguir així en un futur. Marisol Martínez, Tinenta d’Alcade de promoció de la ciutat, també va dir unes paraules parlant de Sabadell com a ciutat que ha estat constantment reinventant-se i es va  referir a la Xarxa Onion com un orgull en una ciutat que ha de recuperar el sentit de motor econòmic que havia estat en el passat.

Desde la xarxa Onion volem agrair a totes les persones que ahir van assistir al Sopar de Nadal i us convidem a seguir-nos i a continuar participant d´aquesta gran familia que és la Xarxa Onion.

crèdits fotografies David Datzira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *