12 de desembre: Sopar de Nadal i Premi Emprenedor de l’any

Reserva la teva plaça al sopar de Nadal de la Xarxa Onion (dijous 12 de desembre)

Benvolgut soci,

Tal i com vam anunciar la setmana passada, el sopar de Nadal de la Xarxa Onion serà el proper dijous 12 de desembre.

  • Dia i hora: dijous 12 de desembre a les 21h.
  • Lloc. Restôran (Club de Tennis Sabadell), c\ Prat de la Riba, nº 91 de Sabadell
  • Reserva: per correu electrònic a info@xarxaonion.org
  • Preu: 32 euros (ingrés previ al compte ES12 0081-0346-21-0001141618)

Recorda que pots venir acompanyat. Com més serem, més riurem !

L’acte, com sempre, estarà farcit de sorpreses:

Lliurament dels premis Onion a l’emprenedor de l’any

Com ja és tradició, en el sopar es lliuraran els Premis de la Xarxa Onion Emprenedor de l’Any. Malgrat que el jurat ja ha emès el seu veredicte, no el farem públic fins la setmana que ve per donar una mica més d’emoció al premi.

Exposició del treball 1.000 idees per Sabadell

Els que vau assistir al sopar d’estiu, recordareu que vam fer una dinàmica de grup on, entre tots, es van generar més de 1.000 idees pel futur de Sabadell. Amb tot aquell material, els amics de Adhoc Cultura han confeccionat un estudi de reflexió sobre com podria ser el Sabadell del futur.

El dimarts 10 de desembre, tal i com ens vam comprometre, anem a presentar l’estudi a l’Alcaldessa. I durant el sopar de Nadal, en Pep Marès ens farà una exposició de les conclusions exposades a la trobada perquè tots els associats les pugueu conèixer de primera mà.

Quinto solidari amb Puraceba

Durant l’acte, també tindrem un moment per la distensió de la mà dels amics de Puraceba. Aprofitant l’edició del llibre “Tira-me-la!”, que posa en valor la tradició del quinto nadalenc, ens han preparat una partida força especial. Ja veureu que riurem !

Els diners que es recaptin aniran a l’organització benèfica SOS Racisme. Perquè, en els temps que corren, volem dir que, sense respecte a la diversitat, no hi ha emprenedoria possible. Els emprenedors de la Xarxa Onion som tots i totes, i de tots els colors, cultures i orientacions sexuals !

Reserveu plaça pel sopar quan abans millor a info@xarxaonion.org, que les places són limitades !

Fins el dia 12 !

Junta de la Xarxa Onion

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *