Ens en sortirem !

Benvolgut associat/da ,

Vivim moments incerts i difícils. Lluitem contra enemics invisibles, com són el propi virus, però també la por i l’individualisme.

Credit fotografia  ww.freepik.es

Fem pinya!

Des de la Xarxa Onion som conscients dels efectes econòmics devastadors que aquesta situació està provocant a molts de vosaltres. En efecte, les PIMES i els autònoms sempre acabem pagant bona part dels plats trencats. Per aquest motiu, us volem transmetre tot el nostre suport i escalf. Ja pensarem, més endavant, iniciatives per intentar recuperar aquestes importants pèrdues.

Evidentment, una de les primeres mesures que vam prendre des de la Xarxa Onion va ser suspendre el networking que teníem previst per la setmana que ve. Però volem ressaltar que no esteu sols i que ens hem de donar suport els uns als altres.

Amb aquest objectiu, us recordem que tenim el grup de whatsapp de la Xarxa Onion. El podeu fer servir per qualsevol inquietud, per qualsevol pregunta, … fins i tot per compartir com us sentiu o explicar-nos què necessiteu. La millor manera de vèncer aquests enemics invisibles és romandre units i serens. I, ja que no ens podem trobar físicament, fem-ho de manera virtual.

Llibertat implica responsabilitat

Volem acabar amb una reflexió: els autònoms valorem, per sobre de moltes altres coses, la nostra llibertat individual. Ara bé, no podem oblidar que, avui més que mai, els nostres actes individuals tenen un gran impacte sobre el benestar col·lectiu.

Per aquest motiu, volem fer una crida a la responsabilitat de tots i de totes. Del conjunt de les nostres accions individuals depèn que aquesta dramàtica situació es resolgui en 15 dies o s’hagi de perllongar i endurir. El que està en joc són grans pèrdues econòmiques, però també vides humanes.

Siguem responsables: teletreballem, seguim les indicacions sanitàries, donem facilitats als nostres treballadors, ajudem els veïns que ho necessitin, minimitzem les activitats socials, …

Ànims emprenedors i emprenedores. Ens en sortirem !

Junta de la Xarxa Onion

 

 

RECORDA QUE TENIM GRUP DE WHATSAPP!!! UNEIX-T’HI AL SEGÜENT ENLLAÇ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *