Dia 22 juliol participa a la trobada del Cercle d’entitats amb l’Alcaldessa de Sabadell Marta Farrés

La Xarxa Onion forma part del Cercle d’Entitats de Sabadell.

SBD Cercle d’entitats és un punt de trobada d’entitats civils sabadellenques per reflexionar sobre temes que afectin a Sabadell. La iniciativa parteix de la convicció que la societat civil s’ha d’implicar en la construcció de la ciutat,  participant de forma activa i compromesa fent propostes i el corresponent seguiment amb el  govern municipal i els grups polítics.

Actualment està format per 45 entitats d’àmbit social, cultural, esportiu i econòmic i és obert a totes les entitats civils que vulguin formar-ne part i s’ajustin a l’objectiu fundacional.

Fa un any que treballem en el marc del Cercle D’entitats i el proper dia 22 formarem part del plenari. En el Plenari que començarà a les 17.30h es parlarà de l’Estat de l’art del Cercle, de les taules temàtiques i s’establiran les línies generals de les properes accions.

Després a les 18.50 començarà un acte on intervindrà l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés amb qui es conversarà sobre les mesures preses pel consistori arrel de la crisi de la COVID19.

El debat es podrà seguir per zoom i per utube. Us convidem a apuntar-vos al següent link i us enviarem oportunament l’enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *