Playoff seleccionada per al Growth Academy

El Growth Academy és un programa impulsat per google que pretén donar suport a startups en diferents sectors. L’edició d’enguany s’enfoca a la transformació digital i va dirigida a les startups que impulsen la digitalització de petites i mitjanes empreses dotant-les d’eines per adaptar-se a les noves demanades del mercat.

Les startups escollides per a participar en aquesta edició són 11, 8 espanyoles i 3 portugueses.

Aquestes empreses tindran accés i mentories a experts de Google i de les diferents indústries en què operen, a més de facilitar-los un ampli aprenentatge de totes les eines de Google per reforçar, millorar o implementar noves línies de negoci o estratègies.

Dins d’aquest grup de 8 startups hi trobem la sabadellenca i membre de la Xarxa Onion Playoff. A Playoff ajuden a petites i mitjanes organitzacions com clubs esportius, associacions, acadèmies i petits negocis a millorar a través de programaris per a la transformació digital del seu negoci i potenciar-ne el creixement incidint en la gestió de socis i usuaris.

Felicitats Rubèn i Sònia!