Coneix cinc start-ups de joves emprenedors

La Xarxa Onion, amb col·laboració amb el Diari de Sabadell, organitzarà el pròxim dimarts dia 30 de novembre una taula rodona amb la presència de cinc joves emprenedors sabadellencs.

Detalls de l’acte:

Lloc: Casal Pere Quart, Rambla nº 69 (Sabadell)
Dia i hora: dimarts 30 de novembre a les 18h
Preu: gratuit
Inscripcions: mitjançant aquest formulari

L’objectiu de l’acte és que els joves emprenedors expliquin la seva experiència i debatin sobre el tema. La trobada, que s’emmarca dins del Mes de l’Emprenedoria que s’està celebrant a Sabadell, tindrà lloc a la sala d’actes del Casal Pere Quart. Qui vulgui assistir-hi, haurà d’inscriure’s a aquest formulari.

Els ponents seran Arnau Navarro (Haddock), Tania Marcial (Tania Marcial), Joshua Molina (Oasis Hunters), Georgina Coll (Columat) i Xavi Martínez (United Gamers) . La intenció principal és que comparteixin amb els assistents quins han estat els motius que els han dut a emprendre, quines expectatives de futur tenen pels seus respectius negocis i si Sabadell és un bon lloc per engegar un negoci.

Així mateix, el president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, economista, explica que és un acte pensat per a “gent jove” que tingui “esperit emprenedor“. “Volem donar veu als joves, ja que ells també són capaços de muntar start-ups. La xerrada segur que serà útil per a persones que tenen dubtes de si fer el pas i crear una empresa o no“, afegeix.

Us convidem a tots i totes a venir a l’acte i a participar al debat per aportar les vostres idees i inquietuds sobre els joves emprenedors i el seu rol dins de la societat.