Onion Tech

ONION TECH & MAKERS: impulsem un entorn d'innovació creativa a Sabadell

Des de la Xarxa Onion hem decidit crear un nou espai centrat en tecnologia i cultura maker. Pensem que és un tema de gran potencial a Sabadell i que val la pena donar-li rellevància.

Si voleu adherir-vos als nostres obejctius ja ho sabeu, només cal que ens envieu un email a tech@xarxaonion.org i us informarem de les properes activiats, reunions, etc.

MANIFEST ONION TECH

Sabadell té un gran potencial en l’àmbit d’innovació tecnològic i maker, tant pel seu passat industrial com per la seva realitat actual. Des de la Xarxa Onion volem ajudar a fer-ho realitat i per això hem decidit crear la Onion Tech & Makers: una organització on escoltar i impulsar un ecosistema d’innovació a la ciutat.

 

Pensem en un ecosistema d’innovació tecnològica i maker en un sentit ampli, ens imaginem una comunitat d’actors molt diversos i tots fonamentals per a les diferents fases del procés d’innovació: Entitats de formació i recerca amb instituts i universitats, empreses tecnològiques i start-ups vinculades a la ciutat, centres punters de referència en innovació i recerca del territori. I tot això, sens dubte, amb el decidit suport de les administracions.

ELS OBJECTIUS que tenim a Onion Tech & Makers són:

Impulsar un ecosistema d’innovació tecnològica, i la filosofía maker  a Sabadell

Fomentar la cultura d’innovació oberta a la ciutadania, col·laborativa, transversal.

Crear fòrums de trobada on compartir i escoltar les experiències, reptes, iniciatives i generar sinèrgies entre els actors de l’ecosistema.

Visibilizar aquestes necessitats, propostes, actors i iniciatives. Donar veu al sector en diferents fòrums de tecnologia i d’economia.

Ajudar als actors Tech & Makers de Sabadell a relacionar-se amb altres ecosistemes d’innovació a nivell comarcal, nacional i internacional.

Les empreses que formem Onion Tech & Makers tenim clar que no ho podem fer sols, és més, que això no tindrà èxit si no ho fem entre tots. Sabem que hi ha feina feta, que no es parteix de zero, i volem contribuir-hi. Estem convençuts que pot ser una bona oportunitat de futur per Sabadell i volem sumar. 

T’hi apuntes?

Si vols sumar-te a la iniciativa a títol personal o empresarial envia’ns un email a tech@xarxaonion.org

Empreses que donen suport