“Els emprenedors de la Xarxa Onion estrenen equip directiu”, article a iSabadell.

El passat dimarts dos d’abril el diari digital ISabadell, va publicar un article anunciant el nou equip directiu de la Xarxa Onion, amb una petita entrevista a la Tona Codina, la nova presidenta de la nostra entitat. Pots llegir-lo aquí

Enguany la junta està formada per Roberto Abril, Albert Torruella, Tona Codina, Rafael Adame, Francesc Vigo, Ariadna Albareda, Joan Matarin, Jordi Mercader, Jordi Pujol, Carles Quílez, Martí Saiz, Oriol Bausà i Juan Pedro.

Presentació prèvia dels participants en un dels dinars de la Xarxa Onion.
Presentació prèvia dels participants en un dels dinars de la Xarxa Onion. Foto: Foto: J.d.A (iSabadell)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *