Assemblea General Ordinària + Concurs de truites amb Networking

Junta

Dijous  19 de febrer a les 19:30h
Lloc: Infinitum Factory. c/ Riu Sec- cantonada Rambla Ibèria (Nau verda), Sabadell

Programa

19:30 Assemblea General Ordinària  (1era convocatòria) (Amb aprovació d’estat de comptes i elecció de la nova junta. Vegeu ordre del dia al correu enviat a tots els associats).

20:00 Assemblea General Ordinària (2a convocatòria)

21:00 Concurs de truites, sopar i networking. Obert a tothom. Cal que portis la teva truita i t’hi esforcis, ja que pots guanyar el concurs!

Preu amb begudes incloses: 5 € (el mateix dia 19)

Confirma la teva assistència a info@xarxaonion.org
colaboracio-infinitum

2 respostes a «Assemblea General Ordinària + Concurs de truites amb Networking»

  1. És una llàstima que ho comuniqueu amb tant poc temps. En el meu cas, ja tinc l’agenda ocupada tot i que m’hagués agradat poder venir.

    Fins la propera, doncs.

    Laia Morales Business Manager

    937 268 877 l.morales@mercadigital-smi.com http://www.mercadigital-smi.com D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les vostres dades s’han obtingut de fonts accessibles al públic o bé amb el vostre consentiment, i consten en un fitxer titularitat de Mercadigital de Serveis de Marketing i Internet, SL, que té per finalitat informar-vos dels serveis i de les iniciatives que duem a terme. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita a Mercaconsult, c/ Àngel Guimerà, 25, entr., 08201 Sabadell, o per correu electrònic a info@mercadigital-smi.com.

    > El 17/2/2015, a las 5:21, WordPress.com escribió: > >

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *