El programa “Primera Exportació” convoca 15 beques de formació

unnamed

La Fundació Gas Natural Fenosa ha engegat el “Programa Primera Exportació” en el qual es convoquen 15 beques de formació en exportació per a petites, mitjanes empreses i autònoms de qualsevol sector. Els becats podran participar en un curs de nivell post grau en negocis internacionals que es durà a terme a la seu de Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. La formació es desenvoluparà del 28 de setembre al 2 d’octubre i serà impartida per professionals destacats del Màster de Negocis Internacionals amb Amèrica Llatina.

Un altre benefici a destacar és que els becats coincidiran amb empresaris argentins inscrits en el “Programa Primera Exportación” d’Argentina, amb els quals tindran la possibilitat de fer networking i obtenir nous contactes. L’objectiu de les beques és contribuir a l’expansió internacional de les empreses.

El programa del curs girarà al voltant de:

– El comerç internacional en un ambient de crisi. Cerca d’oportunitats en un          entorn advers.

– Globalització de mercats, i de necessitats?

– Aproximació instrumental al màrqueting digital

– La negociació internacional

Si t’interessa sol·licitar la beca, envia el formulari amb les teves dades a: primeraexportacionfgnf@gasnaturalfenosa.com, abans del 3 de juliol del 2015.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *