La Xarxa Onion escull la seva nova Junta Directiva

La Xarxa Onion de Sabadell va organitzar dijous passat la seva assemblea anual al Vapor Llonch. La sessió es va iniciar amb un repàs de les activitats dutes a terme per l’associació durant els darrers dos anys per part d’en Martí Saíz, el President sortint. Posteriorment, van ser aprovats els comptes del 2016 i els pressupostos per al 2017.

En una segona part de la sessió, va ser escollida la nova Junta Directiva de l’associació, que està marcada per la continuïtat de la majoria dels seus integrants i alguna nova incorporació.

Composició de la nova Junta Directiva

La nova Junta Directiva és la següent:

També s’introdueix la nova figura de dos assessors estratègics a la junta: la Tona Codina, redactora creativa i antiga presidenta de la Xarxa Onion,  i en Roger Serra, el polifacètic CEO de DauApps.  La seva vàlua personal i professional, així com la seva àmplia experiència dins la xarxa, fan del seu consell un gran actiu per la junta en aquesta nova etapa.

Els primers passos de la nova junta

El nou President de la xarxa, Arnau Bonada, va agrair la feina feta per l’antiga junta i, en especial, per l’antic president, en Martí Saiz. També va tenir paraules de reconeixement per l’Ajuntament de Sabadell i pel suport que aquest ofereix a la xarxa a través de Promoció Econòmica, vehiculat a través de la Rosa Germain.

Posteriorment, es va debatre sobre l’estat actual de la xarxa i van quedar establertes dues comissions de treball:

Comissió per la pàgina web: L’antiga pàgina web de la Xarxa Onion es va perdre perquè es trobava en un servidor particular i estava feta amb una tecnologia no estàndard. La comissió s’encarregarà de crear una nova pàgina web, en un format estàndard i allotjada a un servidor d’accés públic.

Comissió per l’enquesta als associats: Tots els assistents a l’assemblea van coincidir en escoltar els associats com a pas previ per al disseny del pla estratègic 2017-19. Per aquest motiu, es farà una enquesta a tots els associats per tal de conèixer què volen de la xarxa i descobrir noves tendències i necessitats.

Junta Directiva oberta a tots els associats

Des de la Junta, volem posar de relleu que estem oberts a la participació i al diàleg amb tots els associats. Qualsevol persona que tingui inquietud per fomentar l’emprenedoria i la cooperació empresarial a Sabadell serà benvinguda. També estem oberts als suggeriments i comentaris de qualsevol associat que ens vulgui transmetre idees per dinamitzar la xarxa.

Esperem que aquesta nova etapa que hem iniciat sigui molt enriquidora per la xarxa i tots els nostres associats.

Junta Directiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *