Tot el que ens espera el dijous 29 de juny !

A la Xarxa Onion volem celebrar l’arribada de l’estiu plens d’energia i vitalitat. Per això, hem programat una sessió doble que promet ser espectacular:

(RESERVEU LA VOSTRA PLAÇA QUAN ABANS MILLOR ESCRIVINT A info@xarxaonion.org )

Perkimba: improvització, ritme i teambuilding

La Neus Fernández, formada al prestigiós Institut Jaques-Dalcroze de Suïssa,  fa 19 anys que és professora de Rítmica Aplicada a les Arts a l’Institut del Teatre de Catalunya. Com a fundadora de la companyia Perkimba, viatja per tot el món fent sessions formatives i performances musicals.

Per nosaltres, és un autèntic honor que hagi acceptat la nostra invitació i li hem donat llibertat absoluta per preparar la sessió. No ens ha volgut donar cap pista sobre el que farem, però si que ens ha assegurat que ens alliberarà de l’estrès que portem acumulat durant tot l’any perquè puguem encarar l’estiu al 100%.

Consells pràctics per la sessió:

  • Recomanat venir amb roba còmoda: pantalons curts, o de xandall, calçat esportiu, samarreta, etc…
  • Possibilitat de fer servir els vestidors per dutxar-nos després de la sessió i abans del sopar.
  • L’acte és children friendly, o sigui que si voleu podeu venir amb els vostres fills.
  • Venir amb ganes de compartir, obrir-se als altres i fer fora l’estrès acumulat.

Sopar temàtic: Sabadell, clúster de l’esport i la innovació

El sopar d’estiu serà al Club de Tennis Sabadell i, evidentment, tindrà el ja tradicional format de sopar networking perquè tots ens puguem conèixer millor i facilitar contactes i col·laboracions empresarials.

També hem cregut interessant convidar al sopar a en Joan Casanovas. En Joan és un dels empresaris de referència de la nostra ciutat, amb una àmplia i intensa trajectòria. En els darrers anys, ha sigut un dels principals promotors de la idea de crear a Sabadell un clúster de l’esport i la innovació.

Aprofitarem la seva assistència al sopar perquè ens expliqui el projecte de primera mà i també perquè puguem explorar vies de col·laboració entre els socis de l’Onion i aquest projecte tan engrescador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *