La Xarxa Onion també mou la seva seu a l’estranger

Davant la moda del canvi de seu de les grans empreses, la Xarxa Onion no ha volgut ser menys i la seva Junta ha acordat per unanimitat traslladar la seva seu a l’estranger, concretament a Terrassa.

En paraules del seu president, Arnau Bonada “estem molt preocupats pel procés polític que està vivint el país i hem cregut oportú, pensant en la seguretat jurídica dels nostres associats, traslladar la nostra seu. Terrassa ens ha semblat l’indret ideal donades les bones relacions que històricament han tingut les dues ciutats.”.

Segons afirma el vice-president, Manuel Sánchez, “Ha estat una decisió difícil de prendre, però hem volgut seguir el camí d’altres entitats com Abertis, Oryzon o La Bruixa d’Or. Creiem que, en aquests moments, la millor manera de recolzar el poble de Catalunya és traslladar la seu fora de la nostra demarcació.”

Es tracta d’un canvi temporal. Quan es restableixi l’ordre constitucional, tornarem a Sabadell. Esperem que, com a totes les grans empreses que han canviat la seva seu, la població ens rebrà després amb els braços oberts i ens agrairà haver estat al seu costat en aquests moments difícils, malgrat que hagi estat des de Terrassa.” confia el president.

La Xarxa Onion anima tots els seus associats, autònoms i petits empresaris, a imitar les grans empreses del país i a canviar la seva seu en aquest moment tan oportú per contribuir a l’estabilitat i a la pau social del país.

Convidem també a la Xarxa Emprenedora de Terrassa (XET) a seguir els nostres passos i traslladar la seva seu a l’estranger, en el seu cas a Sabadell.

Llarga vida a les grans empreses i a la seva responsabilitat social!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *