El debat de la Xarxa Onion

Ho hem tornat a fer!

Per segona vegada el debat d´alcaldables de la Xarxa Onion va aplegar més d’un centenar de persones al Casal Pere IV de Sabadell. Amb tots els candidats i candidates confirmats i la idea de treure´ls de la seva zona de confort i els seus discursos pre-establerts vam començar el debat.

Una de les parts més esperades com fa 4 anys va ser el DAFO, on preguntats per un tema cada candidat havia de dir si allò era una debilitat, amenaça, fortalesa o oportunitat. Els candidats/tes van haver de posicionar-se respecte Amazon, la indepenència, Can Puiggener i la peatonalització.

  

Després dáixó el temut test de sabadallenquisme on per exemple els vam preguntar el nom de la capitana del CN Sabadell… Només tres candidats van respondre correctament…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *