Nova campanya de socis/es protectors/es

Benvolguts associats/des,

Aquest mes de novembre que ha estat d’allò més intens amb 4 actes organitzats per la Xarxa Onion en el marc del mes de l’emprenedoria.
Vam arrencar amb un cafè amb gotes amb en Bruno Batlle, Director General del CE Sabadell, vam continuar amb una formació en vendes a càrrec de l’Albert Muñoz i amb un Onion Future Stars on vam conèixer cinc persones emprenedores de menys de 30 anys, vam conversar amb ells i vam prendre nota de la seva visió i tarannà.
Finalment, vam tancar amb l´entrega de premis Onion a la persona emprenedora de l´any amb dos premiats que ens fan especial il.lusió, B2Brouter i Arteneu.
Com cada any reconeixem tota una trajectòria i també visibilitzem a un nou projecte que tot just arrenca.

Ha estat un mes intens i de molta feina, però gratificant en veure la resposta de tots i totes i poder aplegar-nos tots al voltant de la taula a fer el que més ens agrada, compartir. També ens encoratja a seguir el fet de veure com la idea dels premis que va sorgir fa 5 anys és ara un dels esdeveniments de referència en el món de l’emprenedoria de la ciutat.

Però tot això es fa gràcies a les aportacions dels socis i sòcies protectors. Aquells que no podeu venir als actes però voleu aportar el vostre granet de sorra, o aquells que creieu fermament en la tasca que fem a la Xarxa, a vosaltres ens adrecem per demanar-vos que continueu donant-nos suport per fer possible tot el que estem fent.

JUNTA DE LA XARXA ONION

Avantatges de ser Protector/a:

-Apartat preferent a la nostra web

-Logo en el rollup

-Projecció logo a les activitats

-Accés preferent  a les activitats

 

Com fer-me Protector/a:

-Ingrés de 50 €, Banc de Sabadell:

 ES12 0081-0346-21-0001141618