La natura a peu d’oficina

Vivim moments importants en el desenvolupament humà i la transformació urbana, i cada vegada són més les persones i les empreses que es preocupen de l´impacte que es desenvolupament està causant al planeta, l´entorn i la natura.

Pot el desenvolupament anar de la mà del respecte per la natura? Aquest és un debat que cada vegada preocupa més i fa que les polítiques econòmiques pivotin cap a models de desenvolupament més verds i sostenibles.

Us proposem una experiència única i senzilla. Ens trobarem a l’estació d’autobusos de Sabadell i guiats per Ignacio Gallo caminarem cap a l´inici de la nostra passejada. Un passeig on coneixerem la natura que ens envolta, la que neix a peu de la nostra oficina. Apendrem a fer un te silvestre i compartirem networking i una copeta de vi!

Us hi esperem!

Coneix Ignacio Gallo de la Escuela de Actividades Naturales