cafè amb gotes, Emprendre i innovar des del Mercat Central de Sabadell

Tot i que emprendre és sinònim de tecnologia, startups, digital, apps… en altres sectors també hi ha emprenedoria. Emprendre en un espai com els mercats municipals és possible?, com es fa?, quines dificultats hi ha?

Els Clapés són una família estretament lligada al mercat Central de Sabadell i en Joan és un emprenedor en sèrie. Primer va impulsar l’ampliació del negoci físicament al mateix mercat i ara ha creat www.decascara.com ,  un portal de venda de fruits secs.

Parlarem amb ell per descobrir com innovar i emprendre en un espai com els mercats municipals.

Joan Segalà Clapés

Ha crescut, tot veien al club súper 3 les sèries de Bola de Drac i les Tortugues Ninja. Va estudiar telecomunicacions a la UPC. Laboralment, ha fet bastants papers de l’auca; Monitor, dependent, cambrer, comptable, auditor ISO, assessor en màrqueting digital, i fins i tot va crear, al costat d’un grup d’amics de la universitat, una empresa emergent tecnològica pròpia. Des de fa vuit anys s’ha consolidat al mercat central on ha fet créixer l’empresa familiar.

Emprendre i innovar des del Mercat Central de Sabadell
Dijous 6 d’octubre 2022 a les 16,00h  
ARTENEU, Carrer de Sant Joan, 35 Sabadell
INSCRIPCIONS LIMITADES