Basicmatica

Som una agència de publicitat enfocada en l’èxit dels nostres clients. Sabem que cada marca té una història per explicar, i per això oferim diferents serveis, tant online com offline, per ajudar-les a obtenir més presència i visibilitat als vostres negocis.

· Disseny i creació de pàgines web: Unim la creativitat, la imatge de marca i les últimes tendències en programació per tal que aquestes històries captivin els clients i el públic objectiu de les empreses que ens escullen per formar part del seu projecte. Podem crear pàgines web, botigues online, landing pages, membership sites,…

· Màrketing: Apropem les empreses als seus clients potencials per tal que puguin vendre més. Estudiem l’objectiu dels nostres clients i proposem estratègies enfocades en els resultats.En cada cas oferim els serveis que creiem que més s’adapten a les necessitats de les marques: SEO, SEM, PPC, Remàrketing, Compra programàtica, E-mail màrketing, SMM,..

· Disseny gràfic: La teva marca s’ha de plasmar en tot el que fas, ja que tot el que ens entre pels ulls ens influeix. Per això treballem tot el material corporatiu que necessita una empresa.

· Impressió: Disposem de maquinària d’última generació, i respectuosa amb el medi ambient, per oferir als nostres clients un ventall de materials i acabats molt ampli, a un preu assequible i amb un servei excel·lent. Assessorem, imprimim i enviem o instal·lem el material que produïm. Papereria corporativa, publicitat, roba, segells, expositors, vinils, lones,…

· Retolació: L’èxit d’un negoci depèn en gran part de la seva imatge. Tenir un bon rètol, d’acord amb la nostra imatge i amb el local on tenim el negoci, el cotxe d’empresa, una senyalètica correcta,… són factors importants per a garantir una bona visibilitat i una imatge que causi una molt bona impressió.

info@basicmatica.com

93 854 58 31