Bici Escapa

Escapa és una botiga de bicicletes que compta amb una experiència en el sector de més de 30 anys on la màxima de treball és tenir cura de la relació amb els nostres clients oferint un servei de qualitat i confiança.

Per això treballem amb les millors marques de bicicletes, mantenint la màxima varietat en el nostre catàleg a cada marca.

A Escapa trobaràs tot un món de bicicletes. Disposem de 5 seccions completament especialitzades en bicicletes de muntanya, bicicletes de carretera, bicicletes urbanes i infantils, accessoris i complements i la nova secció de bicicletes elèctriques.

Els nostres especialistes et donaràn el millor consell sobre la bici ó l’accessori que busques i alhora t’informaràn sobre les promocions i descomptes que et podem oferir en tot moment.

Disposem també d’un servei de taller amb els millors especialistes en les nostres marques que revisen, ajusten i reparen la teva bicicleta per deixar-la sempre com el primer dia.

Podràs aparcar el cotxe en el nostre pàrking propi i fer un cafè ó venir a dinar ó sopar al nostre restaurant tematitzat “El Tourmalet”

També comptem amb un servei de fisioteràpia que et permetrà venir a fer els massatges esportius que et convinguin així com fer un Estudi Biomecànic.

93 745 10 74 (compres a la botiga) 93 727 58 97 (compres online)

www.biciescapa.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *