Perez Llopis Advocats

Pérez Llopis Advocats es un despatx local on pensem i actuem de forma global. Estem orientat tant a famílies com a empreses. 
 
La firma va ser creada per joves professionals amb grans dosis d’entusiasme i esforç sumant-hi unes dilatades i exitoses trajectòries professionals en les seves àrees de coneixement i pràctica. A més, el despatx compta amb un equip d’advocats col·laboradors molt qualificats en les seves especialitats i amb l’estreta col·laboració de professionals d’altres disciplines com economistes, analistes financers, fiscalistes, educadors infantils, psicòlegs i metges, oferint un assessorament integral per a pendre en conjunt les millors decisions en defensa dels drets i els interessos dels nostres clients. 
 
Oferim una especialització centrada en el dret de família, dret civil, dret penal i dret laboral.
 
A l’àrea del dret de família posem el focus especialment en separacions, divorcis, mediació familiar, pensió d’aliments, prestació compensatòria, guarda i custòdia de menors, modificació de mesures i exercici de càrrecs tutelars.

A l’àrea de dret civil ens centrem especialment en la tramitació d’herències, redacció de testaments, reclamació de la legítima, assessorament tributari, llegats i pactes successoris, dret bancari, immobiliàri i patrimonial, accidents i responsabilitat civil.

A l’àrea de dret penal oferim assessorament i defensa legal en tot tipus de judicis, procediments i diligències penals, així com en accions penals en defensa dels drets i interessos dels nostres clients.

telèfon: 93 519 48 84

Adreça: Carrer de les Tres Creus, 365    

08203 Sabadell (Barcelona)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *